TRANSPORT PIETRIS

Transport pietris in Bucuresti si judetul Ilfov la preturi avantajoase special concepute pentru fiecare client in parte.

Serviciile noastre de transport pietris este un serviciu NON-STOP si este efectuat cu autoutilitare de 3,5 tone si echipaj specializat.

Pe langa serviciile de transport nisipfirma noastra mai ofera servicii de transport nisiptransport balastru si transport pamant cu utilitare de 3,5 tone. Tot echipajul pentru manipulare este corect instruit si dispune de toate utilajele necesare pentru a onora lucrarea.

Asiguram calitatea pietrisului, ideal pentru orice tip de lucrare sau intrebuintare. Pretul transportului este inclus in pretul pietrisului. Preturile se vor discuta telefonic in functie de cantitarea dorita cat si detaliile privind durata transportului.

TRANSPORT PIETRIS IN CONSTRUCTII

transport pietris

Principala intrebuintare a pietrisului este la prepararea betoanelor. Folorirea lui se face dupa marimea boabelor astfel:

  • pentru betoanele simple ( fundatii nearmate ), se intrebuinteaza pietrisul de marimile cuprinse intre 7 si 70 mm
  • pentru betonul armat se intrebuinteaza pietrisul cu marimea boabelor cuprinsa intre 7 si 30 mm
  • pentru elementele de beton armat cu armaturi dese se intrebuinteaza un pietris mai marunt

Pietrisul si pietrele decorative sunt solutia ideala pentru o amenajare eleganta, rapida si uniforma a curtii si a gradinii. In plus, amelioreaza solurile cu exces de umiditate si nu implica costuri mari.

Mai multe detalii legate de pietris gasiti accesand DETALII PIETRIS WIKIPEDIA